fbpx

Orthopedische hoofdkussens

Beter slapen en herstellen tijdens je slaap?

Orthopedische hoofdkussens

Een orthopedisch hoofdkussen heeft een aparte vorm ten opzichte van gewone hoofdkussens. De vorm van een orthopedisch kussen sluit door een smalle neksteun precies aan bij de vorm van je nek en hoofd. Hierdoor kunnen de spieren in je nek, rug en schouder ‘s nachts optimaal ontspannen. Bij standaard hoofdkussens ontbreekt deze neksteun of is dit te breed. Een comfortabel en duurzaam hoofdkussen zoals een orthopedisch hoofdkussen geeft een perfecte ondersteuning en bevorderd daardoor een juiste slaaphouding waardoor je beter slaapt en eventuele spierklachten verminderen of worden voorkomen.

Hoe werkt een orthopedisch hoofdkussen?

Een orthopedisch hoofdkussen zorgt ervoor dat je lichaam in de juiste houding wordt gebracht tijdens de slaap. De juiste drukverdeling in combinatie met de ergonomische vorm zorgt voor de perfecte ondersteuning en positionering. Het maakt niet uit hoe je hoofd en schouders liggen, je ruggengraat wordt altijd goed ondersteund. Het ontlast daarbij ook de spieren in je nek, rug en schouders zodat deze tijdens het slapen echt de welverdiende rust krijgen na alle inspanningen van overdag. Op deze manier slaap je beter en worden nekklachten, rugklachten en schouderklachten voorkomen of kun je goed van deze klachten herstellen.  Een orthopedisch hoofdkussen zorgt voor een goede en gezonde nachtrust!

Waarom een orthopedisch hoofdkussen?

Wat vooral belangrijk is tijdens de slaap is een juiste slaaphouding. Veel gebruikte spieren moeten ’s nachts rust krijgen om te herstellen van inspanningen van overdag. Dat gaat niet in een verkeerde of verkrampte houding bij gebruik van een verkeerd hoofdkussen.
Een kussen dat ontworpen is om het hoofd en de nek in een anatomisch natuurlijke positie te ondersteunen geldt hierbij als een groot voordeel, zo niet, een must. Een orthopedisch kussen helpt bij  het ontspannen van belangrijke en veelgebruikte spieren, zorgt voor de juiste slaaphouding en draagt daardoor bij tot rust en herstel van nek-, rug- en schouderspieren. Je herstelt van klachten en slaapt beter.

Wanneer kies je voor een orthopedisch hoofdkussen?

Kiezen voor een orthopedisch hoofdkussen is geen grote financiële investering. Veel mensen zijn allang overtuigd van de heilzame werking van een goed matras. Gebruik van een goed hoofdkussen is minstens net zo belangrijk voor een goede nachtrust en wakker worden met minder of geen spierklachten. Het kussen is geschikt voor iedereen; kinderen, vrouwen en mannen, jong en oud.
Door het gebruik van een lage en hoge slaapkant is de juiste slaaphouding eenvoudig te vinden. Een orthopedisch kussen is daarom geschikt voor iedereen die zijn lichaam een gezonde nachtrust wilt bieden en uitgerust wakker wilt worden zonder spierklachten.

Ook een orthopedisch kussen kopen?

Wij hebben in deze lijn van Vandyck 5 verschillende hardheden:

 Vandyck Balance zeer stevigVandyck Balance stevigVandyck Balance mediumVandyck Balance zachtVandyck Balance superzacht

Aarzel niet, kom naar onze winkel en koop jouw orthopedisch hoofdkussens.
Heb je toch nog eerst vragen? Onze slaapadviseurs helpen je graag verder.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

CBW Erkend

Contactgegevens

Studio Van der Goes SLAPEN
Kruisweg 7 - 9
2631 PE Nootdorp
ROUTE
015-3108241
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr.: 77262638
BTW nr.: 860952204B01

Waarom naar Studio Van der Goes in Nootdorp?

  • Gratis bezorging door heel Nederland

  • Goed bereikbaar en makkelijk parkeren
  • Mogelijkheid voor het inleveren van je oude bed
  • Snelle levertijden tussen 1 en 6 weken
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Uitgebreide showroom met testmodellen